Fest & Bröllop

Vi har lång erfarenhet av ljud och ljus till bröllop, studentskivor och hemmafester. Vi lyfter din fest med ljud- och ljusutrustning i toppklass anpassat efter din budget och storlek på lokal. Kontakta oss så hjälper vi dig med planeringen.

Expo

Som leverantör av teknik och personal till event och mässor samarbetar Hyrljudet med arrangörer, eventbolag och slutkund för att besökarnas upplevelse ska bli så bra som möjligt. Vi har ett stort utbud av truss och ljus för mässmontrar såväl som ljud och ljus för andra typer av krävande events. Vi har även möjlighet att utföra 3D-Visualiseringar av din produktion för att ge slutkund en bättre bild av visionen.

Klubb & Koncert

Hyrljudet är en komplett leverantör för klubb- och konsertarrangörer. Vi har all utrustning för det lilla till det större arrangemanget med upp till 5000 besökare. vår erfarenhet och stora utbud av ljud-, ljus- och scenteknik gör att vi alltid kan hitta den bästa lösningen både kvalitets- som prismässigt. Hyrljudets kunniga personal hjälper dig gärna redan vid planeringsstadiet med till exempel projektering och 3D-renderingar.. Ring någon av våra säljare eller skicka en förfrågan i kontaktformuläret.

Installation

Hyrljudet utför installation av kompletta ljud- och ljussystem för restauranger, klubbar, hotell och butiker. Vi levererar allt från enstaka högtalare till kompletta system för styrning av ljud, ljus. Vi arbetar med branschledande märken med fokus på driftsäkerhet och kvalitet. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Läs mer om våra installationer här.

Event

Som arrangör vill man lämna ett bestående intryck. Vi har projektledare, produktionsledare och tekniken för att ge dig de bästa förutsättningar för detta. Ett event går ut på att synas och höras, lvi hjälper dig gärna med detta!